torsdag 8 mars 2012

Kvinna - dela med dig av dina godsaker!

Idag, 8 mars är det Internationella kvinnodagen. En dag vi kvinnor delar med alla kvinnor runt om i världen. En dag då vi bland annat sätter strålkastarljuset på och uppmärksammar kvinnors svårigheter, missförhållanden och ojämlikhet här hemma och internationellt. Det är viktigt.

Du är också viktig! Jag vill därför använda detta blogginlägg till att uppmärksamma och hylla DIG! Varje dag möter jag dig, kvinna, i min coachpraktik och får förmånen att ta del av ditt liv och dina utmaningar.

Du, kvinna, du arbetar så hårt med att räcka till, att hinna med, att få ihop livets alla olika delar – jobb, familj och din egen tid. Du står ibland inför svåra vägval och beslut, du kämpar med att stå upp för dig själv både professionellt och privat. Ofta vacklar din självkänsla.Vi alla längtar efter att leva ett värdefullt och rikt liv, ett liv där vi utvecklas och trivs. Vi vill göra skillnad. Det är därför vi är här på jorden, tror jag. Vi vill på våra unika sätt göra avtryck.

Var och en av oss, utan undantag har fått gåvor som är unika för oss, unika förmågor och talanger. Vi har unika livserfarenheter som är både fantastiska och mindre fantastiska. Sammantaget har detta gjort dig till den du är idag. Eller hur?

Varför har du fått detta tror du? Javisst! Så du kan dela! All denna helt unika sammansättning av gåvor, förmågor, talanger och livserfarenhet som du har är avsett att dela med världen. Det har inget riktigt värde om du inte delar.


Visst smakar middagen lite godare i sällskap än när vi äter själva? Bakar du en plåt med smarriga kakor vill du bjuda och dela upplevelsen. Mycket godare, mycket roligare.

Skulle vilja säga att det är din plikt att dela med dig av dig själv. Njut av det och hur detta påverkar din omgivning positivt. Det är som ringarna på vattnet. Njut av dig själv och att dela med dig av dessa gåvor. Idag och varje dag!

“Make the most of yourself for that is all there is of you” Ralph Waldo Emerson.

Kärlek till dig!BONUS! Lyssna och tänk på hur fantastisk du är! 


Gillade du detta inlägg? Dela med någon vän som skulle gilla det också! Kommentera! 

Tack! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar